Kurum Adı : Mazgirt Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://mazgirtfatihlisesi.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. Sağlık Ocağı Cad. 62800 Mazgirt / TUNCELİ

VİZYON
Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir. Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretmen Sayısı : 14
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 52
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8.30-15.00
Derslik Sayısı : 7 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (4 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : 1 adet 5 katlı sobalı lojman mevcuttur. Ayrıca İlçe Milli Eğitim´e ait 5 katlı kaloriferli lojman bulunmaktadır.
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :